Aircocheck

Werkt uw airco niet meer optimaal? Bij autobedrijf Dijkstra Cars in Grou kunt u terecht voor volledig onderhoud en reparatie van uw aircosysteem of klimaatregeling. Dit tegen zeer betaalbare prijzen. Na deze opfrisbeurt zal uw airco weer als nieuw functioneren.

De airco is bijna ondenkbaar in de moderne auto. Een goed werkend aircosysteem is comfortabel, zorgt voor heerlijke koelte en voorkomt beslagen ramen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat een ‘koele’ automobilist zich beter kan concentreren en een hoger reactievermogen heeft.

Wel heeft een auto-airco vakkundig onderhoud nodig. Dit is in het belang van het milieu, maar ook belangrijk voor de bedrijfszekerheid. Met regelmatig onderhoud voorkomt u bovendien grote onkosten.

Airco laten checken

Laat uw airco ten minste één keer per jaar controleren en eens per twee jaar opnieuw vullen. Voor het beste klimaatcomfort in uw auto is regelmatig onderhoud aan het aircosysteem absoluut noodzakelijk. Met een matig of slecht werkende airco kan de auto veel meer brandstof gaan verbruiken. Hoge kosten voor het aircosysteem kunt u voorkomen door het minimaal eens per jaar te laten controleren.

Naast extra kosten kan ook de gezondheid bij een slecht werkende airco in het geding komen. Bacteriën, sporen en schimmels zetten zich sneller vast op de componenten van uw airco-installatie bij een slecht werkend systeem en zullen zich via de ventilatieroosters gaan nestelen in het interieur.

Bij gevoelige personen kan dit allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en tranende ogen. Wacht daarom niet met het onderhoud aan uw airco.

Airco inbouwen

U kunt bij ons tevens terecht voor het vakkundig inbouwen van een aircosysteem in uw auto. Kom langs voor een vrijblijvende offerte of neem telefonisch contact met ons op: 06-13 42 29 46.

           

Afspraak maken

 
Button